Új helyen a Zenei Gyűjtemény

2018 augusztusa óta a FSZEK Zenei Gyűjtemény a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtárának épületében működik. Az új helyszínen megújult szolgáltatásokkal és izgalmas rendezvényekkel várjuk kedves Olvasóinkat!

A FSZEK Központi Könyvtár bejárata a Reviczky utcában

A zenei szakkönyvek a Központi Könyvtár földszintjén,  a zenei könyvek termében vannak (volt tanulótér), a CD-k és a szabadpolcos kották a második emeleten (volt internetterem). Továbbra is lehetőség nyílik helybeni zenehallgatásra, az adatbázisok használatára, munkatársaink a megszokott módon tájékoztatják a könyvtár használóit. Tereinkről, szolgáltatásainkról bővebben itt olvashat.

Nem kell nélkülözniük az érdeklődőknek népszerű, igyenes koncertjeinket, rendezvényeinket sem – Ötpacsirta utcaiszalonunk helyett ezeknek is otthona a Központi Könyvtár épülete. Közelgő programjainkról  továbbra is folyamatosan tájékoztatást adunk Facebook-oldalunkon, hírlevelünkben, honlapunkon és itt, blogunkon is.

A költözés miatt a raktári kották kölcsönzési rendje módosult: személyesen és e-mailben is kikérhetők a kották. A kottakérés és kiadás rendjéről bővebb tájékoztatást itt olvashat.

SCH