Több mint tehetség

Ritka örömteli élmény volt Tran Viet Bao tegnap este szalonunkban tartott koncertje:  a fiatal zongorista olyan ihletetten adta elő Schumann Humoreske-jét és Liszt h-moll szonátáját, hogy a közönség hatalmas tapssal és bravózással fogadta a produkciót, amire természetesen ráadás következett. 

A vietnámi születésű művész már magyar nyelvtudásával is meglepte a publikumot, a játéka pedig sokakat szinte elvarázsolt. Nem véletlen, hogy a közönség tagjai közül koncert után többen közös “sztárfotót” készítettek vele. Egy olvasónk emailben el is küldött nekünk egy ilyen képet (Kovács Ákos fotója):

Ezúton is köszönjük,  és biztatunk másokat is, hogy osszák meg velünk és blogunk olvasóival a rendezvényeinken készített hasonló fényképeket, amelyeket a bandoli@fszek.hu címre küldhetnek. Aki most nem tudott jelen lenni, annak sem kell bánkódnia:  Tran Viet Bao  május 18-án tartja ingyenes diplomakoncertjét a Zeneakadémia Solti termében, amelyen ismét felcsendül a többi közt a Schumann- és a Liszt-mű is. A keddi emlékezetes este az Ifjú Tehetségek a Zenei Gyűjteményben sorozat része volt. 

SCH
FOTÓ: FSZEK
Fotóalbum